Συνάντηση του δημάρχου Λέρου με το δ.σ της Πανελλήνιας Ένωσης Απανταχού Λερίων

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Απανταχού Λερίων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέρου την Τετάρτη 18-8-2021 στο Δημαρχείο του νησιού. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ. Γρεκός Άκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ήσυχος Δημήτρης, η Αντιπρόεδρος κ. Ασβεστά Φωτεινή, η Ταμίας κ. Βάσω Κρέτση, και τα μέλη του συλλόγου κ. Ασβεστάς Νικόλαος και κ. Ασβεστάς Μανώλης. 

Αντικείμενο της εν λόγω συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση των μελών του συλλόγου για τα έργα που υλοποιούνται από τον Δήμο Λέρου, η πορεία της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο και η αναστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων το φετινό καλοκαίρι, καθώς και η αγαστή συνεργασία που ήδη υπάρχει μεταξύ του Δήμου Λέρου και της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων.

Η συνεργασία αυτή επισφραγίστηκε για πολλοστή φορά από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πολυδιάστατη προσφορά τους τόσο στην ενημέρωση των απανταχού συμπατριωτών μας μέσω της εφημερίδας «ΛΕΡΙΑΚΑ ΝΕΑ», όσο και για το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που παράγουν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...