Συνάντηση του δημάρχου Λέρου με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Τη Δευτέρα 1-9-2021, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη στο Υπουργείο Τουρισμού, παρουσία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριου Μπίλλη.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία με την κα Ζαχαράκη, την οποία ο Δήμαρχος Λέρου ενημέρωσε αναλυτικά για τα μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού των κατοίκων της Λέρου, γεγονός το οποίο κατέστησε τη Λέρο ως έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό, με αποτέλεσμα το νησί να παρουσιάζει τη φετινή σεζόν μεγάλη πληρότητα, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λέρου και ο Πρόεδρος του ΔΗΛΙΤΑΛ συζήτησαν με την κα Ζαχαράκη θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και αναπτυξιακά θέματα Τουρισμού, όπως η συμμετοχή της Λέρου στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, αλλά και θέματα που αφορούν τον θαλάσσιο τουρισμό, τις εναλλακτικές μορφές όπως ο Ιστορικός και Πολιτιστικός τουρισμός, τη γαστρονομία κα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στη σημαντική προσπάθεια του Δήμου Λέρου και της Υπουργού Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη αναφορικά με τη χρηματοδότηση έργων τα οποία θα ανακοινώσει εντός του Οκτωβρίου η κα Μενδώνη.
Τέλος, η κα Υφυπουργός υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα μεριμνήσει προσωπικά για τη δωρεά νέων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λέρου, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την πολιτική άποψη της Δημοτικής Αρχής Λέρου, ότι με σωστά και συνεπή βήματα αλλά και πολλή δουλειά, η Λέρος θα καταστεί ένας Τουριστικός πόλος έλξης για ποιοτικούς επισκέπτες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η Δικαιοσύνη...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...