Συνάντηση του Βουλευτή Βασίλης Α Υψηλάντη  με το Δ.Σ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου και τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Ατταβύρου και Καμείρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 22/02/2021

- Συνάντηση του  Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντη  με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου και τους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Ατταβύρου και Καμείρου.

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης  είχε συνάντηση και αντάλλαξε  σκέψεις και  ιδέες με τον Πρόεδρο των Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την  συνάντηση ο Βασίλης Α Υψηλάντης  εξήρε το εθνικό και  κοινωνικό έργο του Σ.Ε.Α.Δ. και υποσχέθηκε να είναι πάντα κοντά τους , σε όλες τις ανάγκες του Συνδέσμου στο Νομό μας. Ο Πρόεδρος     κ. Παυλίδης σε αναγνώριση της άριστης επικοινωνίας που έχει ο κ. Υψηλάντης μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια, του επέδωσε τιμητική πλακέτα.

Εξάλλου ο Βασίλης Α Υψηλάντης  επισκέφθηκε τις Δημοτικές Ενότητες Ατταβύρου και Καμείρου, όπου παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Φλοσκάκη, είχε εποικοδομητική συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων για τα σοβαρά  ζητήματα των δυο αυτών περιοχών.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Έναν μεγάλο τυχερό που έγινε πλουσιότερος κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ ανέδειξε η κλήρωση της Κυριακής...
Ρόδος 12/2/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συνήλθε...
Ρόδος 12-02-2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θέμα: Καταδίκη απρεπούς συμπεριφοράς του δημάρχου Ρόδου...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...