Συνάντηση του Βασίλη Υψηλάντη με τον υφυπουργό Χωροταξίας για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-27 Νοεμβρίου 2019

-Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σε συνάντηση με τον υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτριο Οικονόμου δήλωσε την αντίθεσή του στην εφαρμογή των Δασικών Χαρτών στα Δωδεκάνησα. Συνεννόηση ώστε να απαλειφθούν τυχόν επιβλαβείς για τα Δωδεκάνησα διατάξεις.

 

 

Με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτριο Οικονόμου είχε σήμερα συνεργασία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης σχετικά με τα προβλήματα εφαρμογής των Δασικών Χαρτών στα Δωδεκάνησα.

 

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επεσήμανε στον αρμόδιο υφυπουργό οτι η επιχειρηθείσα εφαρμογή των Δασικών Χαρτών, την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδηγούσε στην  ουσία σε δήμευση περιουσιών των Δωδεκανησίων.

 

Επιπρόσθετα του ανέφερε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, όπως ελήφθη χθες, επί του θέματος.

 

Ο κ. Οικονόμου με τη σειρά του δήλωσε ότι με μεγάλη προσοχή θα εξεταστούν οι θέσεις της Δωδεκανήσου πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις και προς τούτο αναμένει και αναλυτικά έγγραφες τις θέσεις που του αναπτύχθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...