Συνάντηση του Βασίλη Υψηλάντη με τον υφυπουργό Χωροταξίας για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-27 Νοεμβρίου 2019

-Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σε συνάντηση με τον υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτριο Οικονόμου δήλωσε την αντίθεσή του στην εφαρμογή των Δασικών Χαρτών στα Δωδεκάνησα. Συνεννόηση ώστε να απαλειφθούν τυχόν επιβλαβείς για τα Δωδεκάνησα διατάξεις.

 

 

Με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτριο Οικονόμου είχε σήμερα συνεργασία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης σχετικά με τα προβλήματα εφαρμογής των Δασικών Χαρτών στα Δωδεκάνησα.

 

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επεσήμανε στον αρμόδιο υφυπουργό οτι η επιχειρηθείσα εφαρμογή των Δασικών Χαρτών, την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδηγούσε στην  ουσία σε δήμευση περιουσιών των Δωδεκανησίων.

 

Επιπρόσθετα του ανέφερε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, όπως ελήφθη χθες, επί του θέματος.

 

Ο κ. Οικονόμου με τη σειρά του δήλωσε ότι με μεγάλη προσοχή θα εξεταστούν οι θέσεις της Δωδεκανήσου πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις και προς τούτο αναμένει και αναλυτικά έγγραφες τις θέσεις που του αναπτύχθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...
Ρόδος, 10Ιουνίου2020 - Μήνυμα του Προέδρου της Dodekanisos Seaways, Χρήστου Σπανού, για το...