Συνάντηση του Βασίλη Υψηλάντη με την Μαρία Δαμανάκη για προβλήματα αλιέων της Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-29     ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2013
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΙΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Με την κα. Μαρία Δαμανάκη, Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για θέματα θαλασσίων υποθέσεων και αλιείας, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης.
Κατά τη συνάντησή τους ο κ. Υψηλάντης έθεσε στην Επίτροπο εκ νέου το μεγάλο πρόβλημα της ποσόστωσης του κόκκινου τόνου καθώς και άλλα θέματα που σχετίζονται με τη διασυνοριακή αλιεία και απασχολούν τους αλιείς της περιοχής μας.
Η Επίτροπος κα Δαμανάκη δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στα αιτήματα των αλιέων των νησιών μας αλλά και γενικότερα της χώρας μας τόνισε όμως ότι το θέμα της ποσόστωσης αφορά καθαρά τα κράτη –μέλη και όχι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ .Υψηλάντης με την ολοκλήρωση της συνάντησης τόνισε ότι θα εντείνει τις προσπάθειές του  για τη διεκδίκηση των αιτημάτων των αλιέων της περιοχής μας και ευχαρίστησε την Επίτροπο για το ενδιαφέρον που δείχνει για θέματα της αρμοδιότητάς της και σχετίζονται με τη Δωδεκάνησο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...