Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και ένταξη στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» σημαντικών έργων σε Κω και Νίσυρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18 Ιανουαρίου 2023

- Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και ένταξη στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» σημαντικών έργων σε Κω και Νίσυρο

 

Ο Κοσμήτορας και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα με τον οποίο συζήτησε θέματα αρμοδιότητάς του, σε σχέση με τα Δωδεκάνησα.

Τελευταία , ως γνωστόν , ο βουλευτής Δωδεκανήσου έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με δύο σημαντικά έργα ζητώντας την ένταξή τους στο πρόγραμμα « Αντώνης Τρίτσης». Το πρώτο αφορά το έργο σύνταξης μελετών υδροδότησης  της Κω σε συνεργασία με τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ Κω κ. Κων/νο Ζαχαρό και το δεύτερο, με το αποχετευτικό της Νισύρου με το Δήμαρχο του νησιού, κ. Χριστοφή Κορωναίο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών  διαβεβαίωσε τον Βουλευτή Δωδεκανήσου ότι η έγκριση και η ένταξη και των δυο αυτών έργων, θα γίνει από την πρώτη Επιτροπή του Προγράμματος, που θα συγκληθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...