Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη βουλευτή Δωδεκάνησου για την προοπτική ίδρυσης παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-16/05/2022

- Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη βουλευτή Δωδεκάνησου για  την προοπτική ίδρυσης παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στη Ρόδο.

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Α’ Κοσμήτορας της Βουλής, Βασίλης Α. Υψηλάντης, επισκέφθηκε σήμερα το Πολεμικό Μουσείο όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Μουσείου και πρώην Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Χιονή με τον οποίο συζήτησε την προοπτική ίδρυσης παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στη Ρόδο το οποίο θα φιλοξενεί κειμήλια που έχουν να κάνουν με την συνεισφορά των Δωδεκανησίων στους εθνικούς αγώνες.
 

Με την ευκαιρία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με σπουδαστές και εκπροσώπους της  Σχολής  Ξεναγών της Ρόδου, που επισκέφθηκαν σήμερα το Πολεμικό Μουσείο, στους οποίους απηύθυνε το λόγο και με τους οποίους συζήτησε για την πορεία της σχολής και τις ενέργειές του ιδίου ως προς τη αναβάθμισή της.

 

Τέλος, επισκέφθηκε και την έκθεση ''Ανώτερες Μορφές της Παναγίας'' της Αγιογράφου- εικαστικού, κας. Ελένης Αντωνάκη, που φιλοξενείται εντός του Πολεμικού Μουσείου και περιέχει μορφές της Παναγίας στα νησιά.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...