Συνάντηση του Αντώνη Καμπουράκη με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ είχε ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Συζήτησαν τα του τουρισμού αφού πρόεδρος σε επιτροπή της ΚΕΔΕ είναι ο κ. Καμπουράκης όπως και το προσεχές συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα γίνει ατη Ρόδο.

Η ανάρτηση του Αντώνη Καμπουράκη

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον καλό φίλο και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ενόψει και του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, στη Ρόδο.

Νωρίτερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, που έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, θέσαμε επί τάπητος τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας και ανταλλάξαμε απόψεις για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, αλλά και τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν εκ μέρους μας, στα νομοσχέδια που ετοιμάζει η κυβέρνηση και αφορούν τον τουρισμό.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζεται μία σειρά επισκέψεων σε τουριστικούς προορισμούς, ώστε να συζητηθούν από κοντά με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Συλλογικών Φορέων δράσεις και πολιτικές που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και θα διασφαλίσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...