Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με την διοικούσα επιτροπή του Αθλητικού Συλλόγου ΡΟΔΟΣ

Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Αθλητικού Συλλόγου ΡΟΔΟΣ, αποτελούμενη από τον δικηγόρο κ. Εμ. Βλάχο, τον Γεν. Αρχηγό κ. Εμ. Κώτη, και τον κ. Άρη Περαντινό δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα αθλητισμού κ. Μιχαήλ Δρακιού και της Περιφερειακή Συμβούλου κ. Τζένη Φάκκας- Βασιλαράκη, η οποία είναι μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων.

Τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ρόδου ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της ομάδας που μετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και κυρίως για την ενίσχυση των ακαδημιών εκγύμνασης και άθλησης νέων της πόλης.

Αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στην έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των ακαδημιών (Την περυσινή χρονιά ο Α.Σ. Ρόδου εκγύμνασε 150 παιδιά μέσω των ακαδημιών που φιλοδοξεί ν’ αυξηθούν φέτος).

Ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη την ενίσχυση της αθλητικής συνδιοργάνωσης τουρνουά ακαδημιών με άλλες ομάδες της Ρόδου για την προώθηση του αθλήματος και παράλληλα συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνδιοργάνωσης διεθνούς τουρνουά ακαδημιών στις αρχές της επόμενης τουριστικής περιόδου, αφού ο Αθλητικός Σύλλογος Ρόδου είναι επίσημα αναγνωρισμένη ομάδα από την ΟΥΕΦΑ.

Τέλος, αποφασίστηκε η διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα με την ομάδα της Α.Ε.Κ. στα πλαίσια της οποίας θα τιμηθεί ο κ. Εμ. Κώτη και τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...