Συνάντηση της Κατερίνας Βολονάκη με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Στη συνάντηση, που πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, Δημήτρη Τσίκκη, αναφέρθηκαν τα έργα, που έχουν δρομολογηθεί από την επιχείρηση με συμβάσεις κόστους 29 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αποψίλωση της  ΔΕΥΑΡ από προσωπικό. Βάσει του οργανογράμματος, η ΔΕΥΑΡ  θα έπρεπε να απασχολεί να  360 εργαζόμενους. Μετά, όμως, την αποχώρηση των 55 εργαζομένων των πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού και Αρχαγγέλου, η επιχείρηση μένει  με 164 άτομα ως επιστημονικό προσωπικό. Αν φύγουν και άλλα 20 άτομα με σύνταξη, τότε θα μείνουν 144 εργαζόμενοι. Αυτά τα στοιχεία θέτουν  κατά κάποιο τρόπο την επιχείρηση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για τις ανάγκες της Ρόδου υπάρχουν μόνο 2 μόνιμοι υδραυλικοί και 2 εργατοτεχνίτες.  Οι υπόλοιπες ανάγκες καλύπτονται από εργολάβους με τους οποίους συνεργάζεται η επιχείρηση.

Θα πρέπει να γίνει άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για την κάλυψη πάγιων αναγκών της επιχείρησης και για την εύρυθμη λειτουργία της.

 

Δρ. Κατερίνα Βολονάκη

Δικηγόρος

Υποψήφια  Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...