Συνάντηση της ΕΛΦΕΕ Ρόδου με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Τηλέμαχο Καμπούρη

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 16 Ιανουαρίου 2020- η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου ( ΕΛΦΕΕ ) με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Καμπούρη Τηλέμαχο και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη, ΚΕΠ και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Δ. Καμπούρη . 

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία και προωθήθηκαν καινοτόμες ιδέες οι οποίες πιστεύεται ότι θα θέσουν σε νέες υγιείς βάσεις τη σχέση Δήμου – Δημότη. 

Εκφράστηκε η πεποίθηση από την πλευρά της Ένωσης Λογιστών ότι σήμερα δεν πραγματοποιείται  η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση του δημότη και του επιχειρηματία. 

Απ την πλευρά τους και οι δυο αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις της ΕΛΦΕΕ και να συνδράμουν στην πραγματοποίησή τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος  της Ένωσης  κ. Σπυρόπουλος Σπύρος , ο Αντιπρόεδρος κ. Τορούμογλου Σάκης και ο Γραμματέας κ. Περάκης Γεώργιος. Παρέστη επίσης ο κ. Χρήστος Πανάς τμηματάρχης πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Ρόδου . 

Η ΕΛΦΕΕ κατέθεσε πρόταση- εισήγηση για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημότες στις συναλλαγές τους με τον Δημο.

 

Για  το ΔΣ

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...