Συνάντηση Νικητιάδη με το δ.σ της Ένωσης Ραδιοταξί Κω

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ

- Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ραδιοταξί Κω, συναντήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκαν  όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Ιδιαίτερη βαρύτητα από τον Πρόεδρο της κ. Κίνναδόθηκε στο διαχρονικό αίτημα της Ένωσης Ραδιοταξί Κω για την  επέκταση των ελέγχων που διενεργούνται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα προς όλους τους επαγγελματικούς φορείς που ασχολούνται με τη μεταφορά επιβατών και όχι μονομερώς στα ταξί. Όπως τονίστηκε οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους και να μην δημιουργείται, αθέμιτος ανταγωνισμός. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Νικητιάδης δήλωσε τα εξής : «Η Ένωση Ραδιοταξί Κω, με τον Πρόεδρο της κ. Κίννα αποτελούν πρωτοπορία στο συνδικαλιστικό κίνημα των ταξί σε ολόκληρη τη χώρα. Η δραστηριοποίηση τους πέρα από τα συνδικαλιστικά θέματα και άλλα ζητήματα του κλάδου, επεκτείνεται και στον τομέα που αφορά την τουριστική ανάπτυξη της Κω. Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσω συναντήσεις με τα ανάλογα σωματεία στη Ρόδο και στα άλλα νησιά. Δεσμεύομαι να στηρίξω κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου τους».

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...