Συνάντηση Εργασίας του Χαράλαμπου Κόκκινου με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Πειραιώς και Αιγαίου

«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ»                                                                                     

- «Συνάντηση Εργασίας του Χαράλαμπου Κόκκινου με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό για την περαιτέρω ενίσχυση των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.)

στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα»

 

          Συνάντηση εργασίας σε καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Χαράλαμπου Κόκκινου, επικεφαλής του συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου" και Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρου του Εποπτικού Συμβουλιου της ΕΝ.Π.Ε. με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ.Χρήστο Ροϊλο.

          Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι οργανωμένες ενέργειες και η συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid/19, εκτίμηση της κατάστασης και δράσεις που αφορούν την "θωράκιση" του Εθνικού Συστήματος Υγειας στα νησια μας, στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

          Ο κ.Ροϊλός ενημέρωσε ότι από το πρώτο 15ήμερο Μαρτίου και με την εμφάνιση της πανδημίας, στάλθηκε έγκαιρα Υγειονομικό Υλικό και Μέσα Προστασίας σε όλες τις δομές της Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας μας.

          Συγχρόνως στα πλαίσια της ενίσχυσης με έμψυχο δυναμικό, το Υπουργείο Υγείας για την περιοχή μας έχει ήδη προσλάβει δεκαοχτώ (18) ιατρούς και εβδομήντα πέντε (75) στελέχη Υγειονομικού Προσωπικό (νοσηλευτικό, παραϊατρικό κτλ).

          Αναφέρθηκε στην ανάγκη  της επαγρύπνησης και συνεργασίας όλων των φορέων και των πολιτών προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υπηρετούντων στο Ε.Σ.Υ.´

          Ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους "ήρωες με τις μάσκες" που υπηρετούν με αυταπάρνηση το Ε.Σ.Υ. και για τις ενέργειες του Υπουργείου Υγείας που πραγματοποιήθηκαν, ζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση των δομών της Δημόσιας Υγείας στα νησιά μας, να αξιοποιηθούν οι Εθελοντικές Οργανώσεις των νησιών μας, να υπάρχει  διαρκής ενημέρωση του πληθυσμού και -εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες- αυτό να πραγματοποιηθεί με παρουσία των ειδικών επιστημόνων όπως του κ. Τσιόδρα.

          Τέλος επισήμανε ότι χρέος όλων μας είναι η συνεργασία και η προσφορά να συνεχιστεί ώστε να βγούμε αλώβητοι από την κρίση που βιώνουμε.

 

Για  την

 

"Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου"

Χαράλαμπος Κόκκινος

Επικεφαλής της Παράταξης,

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου,

Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.)

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...