Συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

-Η προγραμματισμένη από καιρό συνάντηση εργασίας με το Προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, έγινε σήμερα Πέμπτη 14/01/2021 στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ. Από μεριάς της ΕΞΡ μετείχαν ο Πρόεδρος κ. Εμμ. Μαρκόπουλος και οι Αντιπρόεδροι κ. Π. Ιωαννίδης και Ν. Καντής. Από πλευράς ΔΕΥΑΡ, ο Πρόεδρος κ. Β. Μανέττας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπ. Σπυρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Γ. Υψηλάντης.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε ιδιαίτερα γόνιμη και παραγωγική. Από πλευράς ΔΕΥΑΡ, παρουσιάσθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα σχετικά με:

•          Την δρομολόγηση και υλοποίηση έργων σε εμβληματικές περιοχές του νησιού και ιδιαίτερα των έργων που αφορούν στην επίλυση του αποχετευτικού των τριών Οικισμών Γ΄ Κατηγορίας (Λάρδος, Αρχάγγελος, Αφάντου).

•          Την υπό ψήφιση νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡ και την άρση των μέχρι σήμερα αδικιών που αυτή θα φέρει.

•          Την αποκατάσταση των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ της συγκεκριμένης ομάδας χρηστών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΡ και της Επιχείρησης, μέσω της υλοποίησης προγράμματος αντικατάστασης των υδρομετρητών με νέους «έξυπνους υδρομετρητές» ψηφιακής τεχνολογίας.

•          Την διαδικασία αντιμετώπισης κάποιων κακώς εννοούμενων συναλλακτικών πρακτικών μεμονωμένων χρηστών της κατηγορίας αυτής, που προκαλούν πέραν των άλλων και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στον κλάδο.

Η συζήτηση που ακολούθησε, επιβεβαίωσε το πνεύμα συνεργασίας, της αλλαγή σελίδας με έντιμη και δίκαιη αντιμετώπιση του κλάδου της «βαριάς βιομηχανίας» του τόπου μας από τη ΔΕΥΑΡ και τη συμπόρευση στην υλοποίηση βασικών υποδομών που εδώ και χρόνια έχει ανάγκη η Ρόδος. Η συνεργασία από εδώ και πέρα θα πάψει να είναι περιστασιακή, αλλά θα είναι συνεχής και αμφίδρομη.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...