Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Η.Ν. Κάσου με τον Υπουργό Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Θέμα :   Συνάντηση εργασίας Δημάρχου  Η.Ν. Κάσου με τον Υπουργό Τουρισμού.

- Στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών  που επέφερε το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας των προηγούμενων εβδομάδων, την Πέμπτη 21 Ιουλίου   ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτος επισκέφτηκε στο γραφείο του, τον Υπουργό τουρισμού κ.Βασίλη Κικίλια. Παρόντες στην συνάντηση  ήταν ακόμα ο Δ.Σ  Ντίνος Ζαχάρης  και ο Πρόεδρος των συνταξιούχων μηχανικών Στέφανος Βασιλάκης. 

 

 

     Κατά  την διάρκεια της συνάντησης  κ. Κικίλιας έλαβε πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα που δημιουργήθηκε στον κλάδο του τουρισμού  του νησιού όπως  επίσης και γραπτό υπόμνημα  με προτάσεις  που θα συμβάλουν καθοριστικά στον περιορισμό των αρνητικών επιπτώσεων του ακτοπλοϊκού προβλήματος. Οι προτάσεις αυτές μεταξύ άλλων αναφέρουν  την ένταξη της Η.Ν. Κάσου αλλά και της Καρπάθου σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού  κατά τους μήνες  Σεπτέμβριο  και Οκτώβριο με αυξημένη επιδότηση.

 

 

    Η συνάντηση εργασίας   ολοκληρώθηκε   σε ένα  απόλυτα θετικό κλίμα  με την δέσμευση  του Υπουργού Τουρισμού κ. Κικίλια  για  την θετική εισήγηση του αλλά και  την  άμεση παρέμβαση του  σχετικά με την αποδοχή των προτάσεων για την ένταξη των νησιών μας σε  προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...