Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Η.Ν. Κάσου με τον Υπουργό Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Θέμα :   Συνάντηση εργασίας Δημάρχου  Η.Ν. Κάσου με τον Υπουργό Τουρισμού.

- Στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών  που επέφερε το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας των προηγούμενων εβδομάδων, την Πέμπτη 21 Ιουλίου   ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτος επισκέφτηκε στο γραφείο του, τον Υπουργό τουρισμού κ.Βασίλη Κικίλια. Παρόντες στην συνάντηση  ήταν ακόμα ο Δ.Σ  Ντίνος Ζαχάρης  και ο Πρόεδρος των συνταξιούχων μηχανικών Στέφανος Βασιλάκης. 

 

 

     Κατά  την διάρκεια της συνάντησης  κ. Κικίλιας έλαβε πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα που δημιουργήθηκε στον κλάδο του τουρισμού  του νησιού όπως  επίσης και γραπτό υπόμνημα  με προτάσεις  που θα συμβάλουν καθοριστικά στον περιορισμό των αρνητικών επιπτώσεων του ακτοπλοϊκού προβλήματος. Οι προτάσεις αυτές μεταξύ άλλων αναφέρουν  την ένταξη της Η.Ν. Κάσου αλλά και της Καρπάθου σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού  κατά τους μήνες  Σεπτέμβριο  και Οκτώβριο με αυξημένη επιδότηση.

 

 

    Η συνάντηση εργασίας   ολοκληρώθηκε   σε ένα  απόλυτα θετικό κλίμα  με την δέσμευση  του Υπουργού Τουρισμού κ. Κικίλια  για  την θετική εισήγηση του αλλά και  την  άμεση παρέμβαση του  σχετικά με την αποδοχή των προτάσεων για την ένταξη των νησιών μας σε  προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Στα πληττόμενα χωριά της Θεσσαλίας επισκέφθηκε η οργάνωση «Γιατροί Καρδιάς» και έδωσε είδη πρώτης...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...