Συνάντηση εργασίας για το περιβάλλον είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  -  Συνάντηση εργασίας για το περιβάλλον είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου

Συνάντηση εργασίας του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χρήστου Ευστρατίου και του Αντιπεριφερειάρχη Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Κρητικού με τον κ. Χαράλαμπο Συργιάννη (υπεύθυνο λειτουργίας του Κ.Π.Ε Πεταλούδων) και τον επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα Περιβάλλοντος Δρ. Χρήστο Γαμβρούδη.

Σε δηλώσεις του ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως «Βασικό ζήτημα της συνάντησης ήταν η συνέχιση και εντατικοποίηση της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων και ο προγραμματισμός εκπαιδευτικών περιβαλλοντικών δράσεων στα νησιά της περιφέρειας μας.

Στόχος μας είναι να επιτύχουμε μέσω των προγραµµάτων δραστηριοτήτων που θα υλοποιήσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα, την ενεργό συμμετοχή των σημερινών μαθητών και αυριανών πολιτών και την καλλιέργεια ερευνητικής διάθεσης και δημιουργικής σκέψης, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν και να κατανοούν τα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα με όρους αειφορίας».

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...