Συνάντηση Δημάρχου Κω με στελέχη Aegeanair

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Σε όλα τα μέτωπα κινείται η δημοτική αρχή για την προετοιμασία έναρξης της πιο δύσκολης περιόδου στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κω με κορυφαία στελέχη της Aegeanair και στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς το νησί μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε η αεροπορική σύνδεση της Κω με την Κύπρο (Λάρνακα) από τις 20 Ιουλίου, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή.

Αξίζει να επισημανθεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Aegeanair για την Κω, όπως διαπιστώθηκε και στη χθεσινή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ντίνα Σβύνου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Βασίλης Μανιάς και από την πλευρά της Aegeanair, η Διευθύντρια Επικοινωνίας Μαρίνα Σπυριδάκη Manager Corporate Affairs, ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου & Βαλκανίων Στέφανος Σαδόπουλος και ο Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας Πάρις Επιτροπάκης.

Την συνάντηση εργασίας απασχόλησε η διερεύνηση των δυνατοτήτων περαιτέρω συνεργασίας και συνδιαφήμισης της Κω με την Aegeanair προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης ρεύματος εσωτερικού τουρισμού.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής αναλύθηκε η πρόθεση του Δήμου να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση, προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού, με την διαμόρφωση σε συνεργασία και με τις τοπικές επιχειρήσεις ελκυστικού πακέτου, που θα περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή, εστίαση, ενοικίαση μεταφορικού μέσου και εκπτωτικές αγορές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη ο Δήμος Κω βρίσκεται σε διαβούλευση, ενώ άμεσα λαμβάνονται πρωτοβουλίες οριστικοποίησης των όσων έχουν συζητηθεί.

Η επιτυχία της εφετινής προσπάθειας θα ανοίξει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες στην επόμενη χρονιά, για την οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση ανάπτυξης πτήσεων προς και από Κω.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...