Συνάντηση βουλευτών με το δ.σ της Τράπεζας Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 15/12/2013

 

To πρωί της Κυριακής  15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Τράπεζας Δωδεκανήσου με τους βουλευτές του Νόμου. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού κκ Βασίλης Υψηλάντης, Μάνος Κόνσολος, Δημήτρης Κρεμαστινός, ενώ δικαιολογημένα λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστησαν ο κος Δημήτρης Γάκης και η κα Μίκα Ιατρίδη, οι οποίοι όμως δήλωσαν την πλήρη συμπαράσταση τους στις ενέργειες του Δ.Σ.

Στην συνάντηση αφού έγινε πλήρης ανάλυση του χρονικού των ενεργειών και των αιτιών της ανάκλησης της αδείας της Τράπεζας. καθοριστήκαν οι περαιτέρω ενέργειες και η στόχευση για την προστασία του Πιστωτικού Ιδρύματος. Αποφασίσθηκε πέραν της υποστήριξης των ενδίκων μέσων για την ακύρωση της απόφασης ανάκλησης της άδειας, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια και να ασκηθεί κάθε δυνατή πίεση, έτσι ώστε να προστατευθεί η ακίνητη περιουσία της Τράπεζας και τα δάνεια των Δωδεκανησίων. Με αυτό μόνο τον τρόπο θα προστατευθούν οι συνεταίροι. Επίσης θα επιδειχθεί κάθε μεριμνά για την αποκατάσταση των εργαζομένων της.     

Όλοι οι Βουλευτές της Δωδεκανήσου είναι πλήρως αλληλέγγυοι στις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ. και στο μέτρο των δυνατοτήτων που υφίστανται θα καταβάλλουν προσπάθεια για την ακύρωση αυτής της τόσο άδικης και τόσο επιζήμιας για τον τόπο απόφασης.

 

,

Από το Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...