Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου – Παράρτημα προστασίας παιδιού Δωδεκανήσου.

                                     
     Με τον Α’ Αντιπρόεδρο  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου - Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δωδεκανήσου  κ. Καρνάβα Βασίλη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

     Ο κ. Καρνάβας ενημέρωσε τον  Αντιπεριφερειάρχη : α) για τα θέματα που απασχολούν το κέντρο προστασίας παιδιού  με την  ευκαιρία της  ενοποίησης του κέντρου με τα υπόλοιπα προνοιακά ιδρύματα και β) για τον θεσμό της αναδοχής βάση του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου περί υιοθεσίας και της αναμενόμενης ανάθεσης αρμοδιότητας στις περιφέρειες για την περαίωση των αναδοχών και των επικείμενων υιοθεσιών. Είναι μια καινούρια προοπτική που ανοίγεται όσον αφορά τις αναδοχές και τις υιοθεσίες στα κέντρα της περιφέρειας και φαίνεται να είναι βούληση του υπουργείου να αποκεντρώσει αυτή την αρμοδιότητα στις περιφέρειες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Καρνάβα για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε σε επόμενη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Σ. Πεταλά και τον Β’ Αντιπροέδρου κ. Μ. Χαραλάμπους να εξετάσουν το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τη διοίκηση των προνοιακών ιδρυμάτων του Νομού.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...