Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

 

Τη δρομολόγηση άμεσης λύσης στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης του Κτηματολογίου Ρόδου συμφώνησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου από κοινού, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης με τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη, έπειτα από επικοινωνία που είχαν.

Προκειμένου να διεκπεραιωθούν εκκρεμείς υποθέσεις και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για μήνες, αποφασίστηκε από πλευράς κυβέρνησης να διατεθούν τρεις μηχανικοί τους οποίους θα συνδράμουν και δύο μηχανικοί από τον Δήμο Ρόδου.

Το αίτημα για τη δρομολόγηση άμεσης λύσης σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα είχε τεθεί επιτακτικά στον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη από τα μέλη του ΤΕΕ Τμ. Δωδεκανήσου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, σε επανειλημμένες συναντήσεις.

Οι πέντε συνολικά μηχανικοί θα εγκατασταθούν άμεσα στο Κτηματολόγιο Ρόδου ενισχύοντας προσωρινά τις υπηρεσίες του, προκειμένου να επιτευχθεί αποσυμφόρηση από τις χιλιάδες πράξεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την άμεση συνδρομή του στην αντιμετώπιση του προβλήματος, διευκολύνοντας εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι τελούν σε κατάσταση αναμονής, εξαιτίας της υποστελέχωσης της πλέον νευραλγικής υπηρεσίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...