Συμπαράσταση στην ΕΡΑ Ρόδου από τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μπροστά στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ρόδου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Γκίκας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Γιανούρη και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) Μιχαήλ Λυριστή, δήλωσαν τα εξής :

Για άλλη μια φορά χτυπιέται το σύνταγμα και η δημοκρατία με την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης και απαιτεί να συνεχιστεί η λειτουργία της ΕΡΤ χωρίς καμία απόλυση εργαζομένου, και να ακυρωθούν τα σχέδια ιδιωτικοποίησής της και περιορισμού του δικαιώματος της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης από αφεντικά, ενημέρωσης των πολιτών.

Η ΕΡΤ ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στις τρόικες που με πραξικοπηματικά διατάγματα καταστρέφουν εδώ και καιρό τη ζωή και τον πλούτο της πατρίδας μας, επιβάλλοντας τη σιωπή.

Οι πολίτες περιμένουν πολιτικές λύσεις και όχι γκεμπελικές πρακτικές. Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε οργανισμού χωρίς καν προσπάθεια επίλυσης των όποιων προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν, ανακινεί υποψίες και το λιγότερο ΔΟΛΟ έναντι του κοινού συμφέροντος της χώρας.

Όλοι οι εργαζόμενοι βλέπουν καθημερινά τι γίνεται . Κάθε μέρα κάποιοι εξαφανίζονται από τον πίνακα εργασίας και περνάνε στον πίνακα ανεργίας του success story της Κυβέρνησης. Πλέον και με συνοπτικές διαδικασίες. Μόνο ενωμένοι έχουμε ελπίδες .

Καλούμε τους συναδέλφους μας να είναι σε Αγωνιστική επαγρύπνηση.

----------------------------------------------

Αντώνης Γκίκας

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΥΠΝΑΠΕΔ

Τηλ. 6945336871

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...