Συμμετοχή στην Γενική 24ωρη Απεργία στις 6 Νοεμβρίου 2013 απο την ΕΜΔΥΔΑΣ Δωδ/σου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συμμετοχή στην Γενική 24ωρη Απεργία
στις 6 Νοεμβρίου 2013

Συνάδελφοι, τα δημοσιεύματα και οι εξελίξεις στον εργασιακό χάρτη έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό. Εκ των τελευταίων εξελίξεων, οι 100 εργαζόμενοι που φέρονται ως πλεονάζον προσωπικό στο Δήμου Ρόδου. Αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι το υπουργείο παρουσιάζει 1.496 εργαζόμενους στον Δήμο, την στιγμή που τα επίσημα στοιχεία του Δήμου εμφανίζουν 1.215 εργαζόμενους.  Σαφώς το υπουργείο έπρεπε να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς υπουργών της κυβέρνησης, για πλεονάζον προσωπικό στον Δήμο Ρόδου, είτε αυτό αληθεύει είτε όχι. Και αυτό είναι απλά το τελευταίο δημιούργημα της κυβέρνησης, για να δικαιολογήσει τις επερχόμενες απολύσεις προσωπικού. Έπονται και άλλες σχετικές εμπνεύσεις, που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν και άλλες απολύσεις. Και όταν στερεύουν οι εμπνεύσεις, οι απολύσεις θα έρθουν άνευ προσχημάτων. Απολύσεις οι οποίες στέλνουν μαθηματικά οικογένειες στην ανεργία και την απόγνωση.
Ο Έλληνας πολίτης βάλλεται συνεχώς και από παντού: Ανεργία, τα σχολεία υπολειτουργούν, η τριτοβάθμια εκπαίδευση οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση, τα νοσοκομεία έχουν εγκαταλειφθεί από το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταντήσει φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί χωρίς ανταποδοτικότητα, πρόνοια δεν υπάρχει… Υπάρχουν όμως φόροι, και στοχοποίηση της ακίνητης περιουσίας των πολιτών από την κυβέρνηση.
Συνάδελφοι, ήρθε η ώρα να κινητοποιηθούμε επιτέλους. Να στείλουμε ένα μήνυμα καταδίκης της πολιτικής των τελευταίων χρόνων στην ελληνική κυβέρνηση.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

Συμμετέχουμε στην Γενική Απεργία που προκήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. & ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει η Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. στις 6 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Τετάρτη. Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία, στην πρόνοια, στην ασφάλεια, και για την ίδια μας την επιβίωση. Οι συνάδελφοι, κάτοικοι στο νησί της Ρόδου, συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, έξω από τα γραφεία του, στις 6 Νοεμβρίου του 2013 στις 11:00π.μ. Ας είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

Για το Δ.Σ.
Ο ΠρόεδροςΦιλήμων Φραντζής
Μηχανολόγος Μηχανικός         Η Γενική ΓραμματέαςΜίκα Μιχαλάκη
Αρχιτέκτων Μηχανικός
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...