Συμμετοχή Ομοσπονδίας στον εορτασμό της Εθνικής Εορτής στον Πειραιά

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ -Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ. 6981156333 -Email: yianfrag@otenet.gr, -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή Ομοσπονδίας στον εορτασμό της Εθνικής Εορτής στον Πειραιά

-Η Ομοσπονδία μας, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε στις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου 1940 στον Πειραιά, που άρχισαν με επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά κκ. Σεραφείμ. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, ήταν η παρέλαση που έγινε παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Οι νέοι και οι νέες της Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Δωδεκανησιακή μας Εστία, για ένα κέρασμα και μετά συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Φραγκούλη, την πρόεδρος της Ένωσης Ροδίων κ. Μαρία Κορδίνα, τον πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων κ. Δημήτρη Καλλικάτζαρο, την πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Σύμης κ. Δικαία Κατσιμπρή τα μέλη των ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και λοιπών φορέων κκ Κατερίνα Βουρεξάκη, Λουκία Ζερβάνου, Μαριάνα Αντύπα, Γρηγόρη Χατζηαντωνίου και Φωτεινή Ασβεστά μετέβησαν στο χώρο αφετηρίας της παρέλασης. Παρότι ο καιρός ήταν βροχερός πολλοί Πειραιώτες βρέθηκαν στους δρόμους, καθ΄ όλο το μήκος της παρέλασης, χειροκροτώντας με ενθουσιασμό, δείχνοντας την ανάγκη τους για ένα ξέσπασμα στις δύσκολες μέρες, που όλοι βιώνουμε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη νεολαία της παροικίας μας, που έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν της και μας έκανε όλους να νοιώθουμε υπερήφανοι.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Στην Κάρπαθο βρίσκεται απο το πρωί ο αναπληρωτής ΥπουργόςΥγείας Πάυλος Πολάκης μαζί με τον...
Μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...