Συμμετοχή Καρπάθιων Αθλητών στον 31ο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας

 ΘΕΜΑ:« ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ 31Ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ »


   Με τη συμμετοχή τεσσάρων Καρπαθίων παλαίμαχων αθλητών διεξήχθει στην Αθήνα ο 31ος Διεθνής Μαραθώνιος δρόμος στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) απόστασης 41.295 μέτρων.
   Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 30.000 αθλητές-αθλήτριες επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες , σημαντικό μέρος από τους οποίους έτρεξαν στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις  των 5 και 10 χιλιομέτρων.
   Οι Καρπάθιοι, που σημειωτέων όλοι τερμάτισαν στον Μαραθώνιο, ήταν οι Γιώργος Κ. Μακρής (συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος), Γιώργος Β. Βασιλαράκης (προϊστάμενος ΙΚΑ Καρπάθου), Γιάννης Χριστοδουλάκης (δικηγόρος) και Γιάννης Σακελλάκης (μηχανικός αυτοκινήτων).
   Σημασία έχουν λοιπόν σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις η συμμετοχή και ο τερματισμός που στην συγκεκριμένη περίπτωση της Καρπάθου αποδεικνύεται ότι το αθλητικό ιδεώδες είναι παρόν και στις ακριτικές και εθνικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας μας.
   Η Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου-Κάσου συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές τόσο για την συμμετοχή τους όσο και για τον τερματισμό τους στον 31ο Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...