Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Σεβόμαστε την καθολική απαγόρευση των μετακινήσεων και γι'αυτό δεν συμμετείχαμε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρεια

Η απουσία των μελών της παραταξης μας από την σημερινή οικονομική επιτροπή ήταν μια συνειδητή επιλογή ! « μένουμε σπίτι »
Πρώτοι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι η ατομική ευθύνη είναι υποχρέωση όλων μας.
Είμαστε άνθρωποι που μπορει να μην ανήκουμε σε ευπαθείς ομάδες ομως σεβόμαστε την καθολική απαγόρευση των μετακινήσεων .
Αντιλαμβανόμαστε την σημαντικότητα των θεμάτων και είμασταν θετικοί σε όλα αυτά τα έκτακτα μέτρα  που αφορούν την προστασία του πληθυσμού από τον κορονοϊο.
Ωστόσο Παρά τις αλεπάλληλες οχλήσεις στην περιφερειακή αρχή για διεξαγωγή της συνεδριασης μέσω τηλεδιάσκεψης , η εκ περιφοράς ,  το αίτημα μας δεν έγινε δεκτό λόγω τεχνικών δυσκολιών . Σε μια νησιωτική περιφερεια στην Ελλάδα του 2020 θεωρούμε απαραίτητο να προχωρήσουμε επιτέλους στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη , ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Ας είναι αυτή η τελευταία φορά που χρειάζεται η φυσική παρουσία μας , ελπιζοντας πως όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν σύντομα και οι επόμενες συνεδριάσεις θα γίνουν βαση των κρατικών υποδείξεων με την τεχνολογία αιχμής που μπορούμε και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.

Μετά τιμής
Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...