Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Σύμη

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Σύμη-Την 21-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύμη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, 40χρονος αλλοδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Ε΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -5- ετών για νομοθεσία περί αλλοδαπών.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 21-22/08/2021  βραδινές ώρες  συνελήφθησαν στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. :
α) 34χρονος ημεδαπός στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -5- γραμμ. (επισυνάπτεται φωτογραφία).
 β) 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο- Την 21-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) αλλοδαπών  για διευκόλυνση και πλαστογραφία στην Κω-Στις  21 και 22-08-2021 βραδινές ώρες  συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο  αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) ηλικίας 32 και 48 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν  σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Επιπλέον συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός  ο οποίος συνόδευε  την 48χρονη ομοεθνή του καθοδηγώντας την να επιβιβασθεί παράνομα σε διεθνή πτήση.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση στην Κω-Στις 21 προς 22-08-2021 βραδινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, δύο 26χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για οπλοκατοχή και ναρκωτικά στην Κω- Την  21-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 17χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...