Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Λέρο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) διωκόμενου ημεδαπών στη Ρόδο-Την 11-11-2019 συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -3- μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση,
β) βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο  καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων με συνολική ποινή φυλάκισης -10- ετών και -8- μηνών για κλοπή και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στην Λέρο -Την 10-12-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλυμνίων, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας παραβίασε επιχείρηση και αφαίρεσε καπνικά προϊόντα.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών  για πλαστογραφία στη Κω -Την 11-12-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δυο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 29 ετών οι οποίοι χρησιμοποιώντας πλαστά πιστοποιητικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν πτήση εσωτερικού. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...