Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Λέρο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο -Την 12-11-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 12-11-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, υο ημεδαποί ηλικίας 24 και 22 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γρ. ακατέργαστη κάνναβη.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Λέρο-Την 12-11-2019 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 37χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,7- γρ. ακατέργαστη κάνναβη. (Επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω-Την 12-11-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δυο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 20 ετών οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση εσωτερικού χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...