Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Λέρο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο -Την 12-11-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 12-11-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Λινδίων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, υο ημεδαποί ηλικίας 24 και 22 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γρ. ακατέργαστη κάνναβη.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Λέρο-Την 12-11-2019 το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 37χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,7- γρ. ακατέργαστη κάνναβη. (Επισυνάπτεται φωτογραφία)

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω-Την 12-11-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δυο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 20 ετών οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση εσωτερικού χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πάνω από δέκα άτομα, γιατροί, μαίες και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ρόδου είναι από σήμερα σε...
Οι άγνωστες ιστορίες της Ρόδου. - Του Νικολού Φαρμακίδη, πολιτικού μηχανικού. - Έχουν περάσει...
Dodekanisos Seaways: Εκδρομή στον Πανορμίτη από Σάμο, Αγαθονήσι, Λέρο, Κάλυμνο και Κω την Πέμπτη 17...
Ρόδος 04/09/2020 - Ένας χαμένος χρόνος – Στο σκοτάδι η «λάμψη» της Ρόδου. -Πέρασε ένας χρόνος...