Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Λέρο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπές στη Ρόδο-Την 18-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 15χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα και από δεύτερο όχημα. Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο-Την 18-07-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 13, 19 ετών, οι οποίοι όπως διακριβώθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα την 07-05-2019 στη Ρόδο παραβίασαν κατοικία με σκοπό την κλοπή.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο-Την 19-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 40, 53 και 54 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Ρόδο-Την 19-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 19-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 18χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 17-07-2019 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 31χρονος αλλοδαπός ο όποιος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω-Την 18-07-2019 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα που συνόδευαν ένα παιδί) ηλικίας 36 και 38 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Λέρο-Την 18-07-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 63χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στην Κω-Την 18-07-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος το μεσημέρι της ιδίας ημέρας στην Κω αφαίρεσε χρήματα από πορτοφόλι που βρισκόταν μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...