Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Κάρπαθο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στη Ρόδο    Την 01-08-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 32χρονος ημεδαπός ο όποιος την 27 και 31-07-2020 αφαίρεσε δύο δίκυκλα οχήματα από σημεία στην πόλη της Ρόδου.

Σύλληψη αλλοδαπού  για άγρα πελατών στη Ρόδο    Την 01-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματός Ρόδου, 38χρονος αλλοδαπός γιατί παρενοχλούσε πολίτες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από κατάστημα στη Ρόδο    Την 02-08-2020 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 32 και 47 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο-Την 02-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Ρόδου, 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης -1- έτους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κατάληψη αιγιαλού στη Ρόδο-Την 02-08-2020 συνελήφθησαν σε παραλιακές περιοχές της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, δυο 46χρονοι ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) οι όποιοι είχε εγκαταστήσει-τοποθετήσει-αναπτύξει, κατά περίπτωση, σε τμήμα αιγιαλού κατασκευή (εξέδρα), ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κάρπαθο -Την 02-08-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Κω-Την 01-08-2020 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δυο αλλοδαποί ηλικίας 47 και 49 ετών  στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3,2- γραμμ. κοκαΐνη, -1,7- γραμμ. κάνναβη κατεργασμένη και -13,6- γραμμ. κάνναβη ακατέργαστη.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω-Την 01-08-2020 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 41χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν αποφάσεις Ποινικών Δικαστηρίων Αθηνών για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της ληστείας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κω-Την 02-08-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 53χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...