Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 09 και 10-07-2022 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις ημεδαποί ηλικίας 20, 22 και 33 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά αυτοσχέδιο τσιγάρο και -4,5- γραμμ. κάνναβης και μικροποσότητα άγνωστης χημικής σύνθεσης ουσία.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. (επισυνάπτεται φωτογραφία)
Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Ρόδο-Την 10-07-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 42 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και παραβιάζοντας τη νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο-Την 10-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε με σκοπό τη διακίνηση 192 ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία. Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω- Την 11-07-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η Δικαιοσύνη...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...