Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού τη Ρόδο-Την 01-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 03-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σιδερογροθιά.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 02-09-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και πλαστογραφία στην Κάλυμνο-Την 01-09-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 43χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε -14- τμήματα φαρμακευτικών-ναρκωτικών δισκίων για τα οποία επέδειξε πλαστή ιατρική συνταγή. Τα ναρκωτικά και το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκαν. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...