Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση περιοριστικών όρων στη Ρόδο-Την 02-08-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 26χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του ίσχυε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για ανυποταξία.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο-Την 02-08-2022 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Σουηδία.
Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο-Την 02-08-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 25χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11,3- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.330 ευρώ.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Κω - Την 02-08-2022 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου για ανυποταξία.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Κω - Την 02-08-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 38 ετών,  για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν -8- φιξάκια κοκαΐνης συνολικού βάρους -3,1- γραμμαρίων, 750 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...