Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για εκμίσθωση ακίνητων σε μη νόμιμους αλλοδαπούς στη Ρόδο-Την 03-12-2021 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 65χρονος ημεδαπός ο προσέφερε  έναντί αμοιβής διαμερίσματά/καταλύματα του σε μη νόμιμους μετανάστες παράνομα εισερχόμενους στη χώρα μας. Στα διαμερίσματα εντοπίσθηκαν να διαμένουν συνολικά οχτώ παράτυποι αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν και επιπλέον κινήθηκε η διοικητική διαδικασία.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στη Ρόδο-Την 04-12-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς τού Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία μπήκε σε κατοικία με σκοπό την κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Ρόδο-Την 05-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 46χρονος  ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω-Την 05-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 6 μηνών για κλοπή.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αιχμηρή κριτική στον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, άσκησε χθες, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος...
Ο πρώην Νομάρχης Δωδεκάνησου Σάββας Καραγιάννης με ανοιχτή επιστολή καταγγέλλει την βάρβαρη...
O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...