Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για εκμίσθωση ακίνητων σε μη νόμιμους αλλοδαπούς στη Ρόδο-Την 03-12-2021 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 65χρονος ημεδαπός ο προσέφερε  έναντί αμοιβής διαμερίσματά/καταλύματα του σε μη νόμιμους μετανάστες παράνομα εισερχόμενους στη χώρα μας. Στα διαμερίσματα εντοπίσθηκαν να διαμένουν συνολικά οχτώ παράτυποι αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν και επιπλέον κινήθηκε η διοικητική διαδικασία.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στη Ρόδο-Την 04-12-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς τού Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία μπήκε σε κατοικία με σκοπό την κλοπή.
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Ρόδο-Την 05-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 46χρονος  ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω-Την 05-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 6 μηνών για κλοπή.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...