Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 25-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Ιαλυσό της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 28χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -12,9- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη (επισυνάπτεται φωτογραφία).
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Ρόδο-Την 26-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 41χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύλληψη αλλοδαπής για παράβαση σε κατάστημα στη Ρόδο-Την 26-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 53χρονη αλλοδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου παραβιάζοντας το ωράριο μουσικής.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Κω-Την 25-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,3- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Κω-Την 26-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, ο 34χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...