Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη (3) ατόμων για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 19 και 20-09-2021 συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 58χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν -6- δενδρύλλια και -1,8- γραμμ. κάνναβη,
β) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 28χρονος αλλοδαπός και 24χρονη ημεδαπή, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -4,5- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο-Την 20-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από τουριστικό κατάλυμα. Μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο-Την 20-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο-Ανακοινώνεται ότι λόγω εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο, αύριο Τετάρτη, 22-09-2021 από την 06.00΄ έως την 13.00΄ώρα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Τάρπον Σπρινγκς.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 20-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...