Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παρεμπόριο στη Ρόδο-Την 06-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 40 ετών οι οποίοι ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Τα είδη παραεμπορίου που κατείχαν προς πώληση κατασχέθηκαν.
Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 06-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 23χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους -5,9- γραμμ..
Σύλληψη (2) ατόμων για άγρα πελατών στη Ρόδο-Την 06-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, 37χρονος αλλοδαπός και 49χρονος ημεδαπός οι οποίοι παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εργάζονταν.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Κω-Την 06-09-2021 το πρωί συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 63χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε -17,7- γραμμ. κάνναβη. (επισυνάπτεται φωτογραφία). 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...