Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο-Την 22-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 27χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε από πολίτες με τη μέθοδο της απασχόλησης δύο κινητά τηλέφωνα. Τα κλεμμένα τηλέφωνα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 23-08-2021 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 21χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη αλλοδαπού για παρεμπόριο στη Ρόδο-Την 23-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 34χρονος αλλοδαπός γιατί ασκούσε υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού τη Ρόδο-Την 23-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 23-08-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...