Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο -Την 18-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο -Την 19-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες  συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Ιαλυσού, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος ασκούσε παράνομα υπαίθριο εμπόριο (υποδημάτων τσαντών). Τα είδη παραεμπορίου που κατείχε προς πώληση κατασχέθηκαν.
Σύλληψη αλλοδαπού για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο στη Ρόδο -Την 19-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Ρόδου, 39χρονος αλλοδαπός για έκθεση δύο ανηλίκων παιδιών του σε κίνδυνο καθώς εντοπίσθηκαν στην οικία τους χωρίς εποπτεία.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 18-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης  Κω, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στην Κω - Την 18-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στην Κω -Την 18-07-2020 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω:
α) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 47χρονος ημεδαπός γιατί, ύστερα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους -4,3- γραμμ. και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 85 εκατοστά και
β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 25χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους -6,5- γραμμ. και Θρυμματιστής κάνναβης (επισυνάπτεται φωτογραφία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...