Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές και  ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 12-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος  αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από λουόμενο σε παραλία στην πόλη της Ρόδου. Επίσης, στο πλαίσιο της  αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν ακόμη τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από πολίτες που διέπραξε ο δράστης το χρονικό διάστημα από 18-07 έως 09-08-2021. Στη κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -16- ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και το κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε.
Σύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών στη Ρόδο-Την 12-08-2021 το βράδυ, συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος καλλιεργούσε σε αύλειο χώρο της κατοικίας δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 90 εκατοστά. Το δενδρύλλιο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στην Κω-Την 12-08-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 52 ετών  ο οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Κ.Ο.Κ στην Κω-Την 12-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 66χρονη ημεδαπή γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...