Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο-Την 26-09-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 27-09-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη ακατέργαστη βάρους -1,1- γραμμ..
Σύλληψη (3) ατόμων για άγρα πελατών στη Ρόδο- Την 27-09-2020 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, δυο αλλοδαποί και ημεδαπός ηλικίας 24, 38 και 48 ετών οι οποίοι παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εργάζονταν.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω -Την 28-09-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω-Την 26 και 28-09-2020 απογευματινές και πρώτες πρωινές ώρες, αντίστοιχα, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δυο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 45 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...