Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο-Την 28-11-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπές στη Ρόδο - Την 28-11-2019 συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου:
α) 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος την 27-11-2019 το μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου αφαίρεσε πορτοφόλι και προέβη σε αγορές με χρήση τραπεζικής κάρτας.
β) 41χρονος ημεδαπός ο οποίος το χρονικό διάστημα από 18-10-2019 έως 28-11-2019 αφαίρεσε τμηματικά -25- φιάλες αλκοολούχων ποτών από επιχειρήσεις «super market».

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω -Την 28-11-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 46 ετών οι οποίοι στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων επέδειξαν, κατά περίπτωση, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω-Την 28-11-2019 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με τελικό προορισμό τη Δανία. 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πρωτόγνωρη ήταν η προσέλευση κόσμου στην κηδεία του Βασίλη Καμπουράκη στον ιερό Ναό του...
Την απόφαση του ν’ αποχωρήσει από τον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό που λειτουργεί από το Δήμο Ρόδου...
Φίλοι μου, το νέο ημερολόγιό μου είναι αφιερωμένο σε άτομα με αναπηρία που προσέφεραν στην...
Το  σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος...