Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -Σύλληψη (2) ημεδαπών για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο -Την 20-10-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 22 και 26 ετών γιατί ασκούσαν παράνομα υπαίθριο στάσιμο εμπόριο.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Ρόδο

Στις 20-10-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 63 και 49 ετών, γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ρόδο

Την 20-10-2018 το βράδυ συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο

Την 21-10-2018 το πρωί συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών, δυο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 22 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο

Την 21-10-2018 απογευματινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος έκανε χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχειρώντας να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω

Την 20-10-2018 το απόγευμα εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, πέντε αλλοδαποί άνδρες να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ.Τ. Κω για καταγραφή-ταυτοποίηση και περαιτέρω διοικητική διαχείριση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...