Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο-Την 06 και 07-05-2023 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 49 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στην Κω-Την 06-05-2023 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 21χρονος ημεδαπός ο οποίος ασκούσε παράνομο υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στην Κω    Την 06-05-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας και Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών οι οποίοι μεσημβρινές ώρες της 05-05-2023 αφαίρεσαν προϊόν από επιχείρηση με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω-Την 07-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 40χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -4- μηνών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...