Συλλήψεις σε Ρόδο και Κάλυμνο


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 24-02-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 49χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν περίστροφο κρότου και -3- φωτοβολίδες.

Εξιχνίαση κλοπών στη Ρόδο-Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την 24-02-2020 εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές οι οποίες αφορούσαν:
α) παραβίαση επιχείρησης και αφαίρεση εργαλείων και ηλεκτρονικών συσκευών που διέπραξαν -4- ημεδαποί την 01-02-2020 στη Ρόδο σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία,
β) παραβίαση πρακτορείου ΟΠΑΠ και αφαίρεση χρημάτων την 13-03-2015 στη Ρόδο από 35χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο-Την 24-02-2020 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 45χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και -3,7- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη. Επιπλέον, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε ένταλμα κ. Ανακριτή Κω, για υπόθεση ναρκωτικών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...