Συλλήψεις σε Ρόδο και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε   κατάστημα στη Ρόδο-Την 03-12-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 38χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο  - Την 03-12-2022 συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 33 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά -8- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη,
β) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 28χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν -6- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη και -5- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπής για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο-Την 04-12-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 40χρονη ημεδαπή, η οποία ασκούσε παράνομο υπαίθριο εμπόριο ενδυμάτων. Τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν.
 

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κάλυμνο- Την 03-12-2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 53χρονος ημεδαπός ο οποίος στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στην Κάλυμνο -Την 03-12-2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 61χρονη ημεδαπή για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν -246- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...