Συλλήψεις σε Ρόδο και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο- Συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς στη Ρόδο:
α) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, την 26-11-2022 το απόγευμα, 40χρονος ημεδαπός στην κατοχή του  οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 2 γραμμ..
β) της Ο.Π.Κ.Ε., την 27-11-2022 το απόγευμα, 40χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 1,6 γραμμ..
Σύλληψη ημεδαπού για μη έκδοση ταυτότητας στη Ρόδο    Την 26-11-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 20χρονος ημεδαπός ο οποίος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Ρόδο -Την 26-11-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο αλλοδαποί γιατί μετέφεραν πλαστά έγγραφα (αποφάσεις Α’ Βαθμού αιτήσεως διεθνούς προστασίας) με σκοπό την προμήθεια τρίτων προσώπων. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο- Την 27-11-2022 πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 41χρονος ημεδαπός ο οποίος εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω μέσα σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχε παραβιάσει με σκοπό την κλοπή.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και κλοπή στην Κάλυμνο -Την 26-11-2022 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 43χρονος ημεδαπός ο οποίος την 25-11-2022 πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε δημοτικό όχημα (δίκυκλη μοτοσικλέτα) από χώρο στάθμευσης. Επίσης, στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...