Συλλήψεις σε Ρόδο και Αστυπάλαια

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη (3) ατόμων για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Ρόδο-Την 16-06 και πρώτες πρωινές ώρες της 17-06-2020 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου και των Αστυνομικών Τμημάτων Αρχαγγέλου - Ιαλυσού, δυο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός ηλικίας 19, 63 και 70 ετών οι οποίοι οδηγούσαν δίκυκλα οχήματα χωρίς άδεια ικανότητας.
Εξιχνίαση κλοπής δικύκλου στη Ρόδο-Την 16-06-2020 εντοπίστηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι ημεδαποί να κατέχουν δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία είχε κλαπεί την 13-06-2020. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και το όχημα, αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στο δικαιούχο.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη (2) ημεδαπών για υπαίθριο εμπόριο στην Αστυπάλαια-Την 16-06-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στην Αστυπάλαια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας, δυο ημεδαπές ηλικίας 49 και 56 ετών οι οποίες ασκούσαν παράνομα πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Τα είδη παραεμπορίου που κατείχαν προς πώληση κατασχέθηκαν.



 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...