Συλλήψεις σε Ρόδο,Κω και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στη Ρόδο -Την 16-02-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος την 15-02-2023 πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε κατάστημα απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα και την 16-02-2023 το πρωί αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στην Κω -Την 16-02-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 27χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 10 πακέτα τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κάλυμνο -Την 16-02-2023  το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 49χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με πλαστή άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Κω - Την 16-02-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 41χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...