Συλλήψεις σε Κω και Κάλυμνο

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 29-03-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές στην Κω -Την 29-03-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες της ιδίας ημέρας διέρρηξε δύο κατοικίες και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα. Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε στους δικαιούχους.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο -Την 29-03-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 41χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και -3- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.
Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Κω- Την 29-03-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος.


--

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...